Bara det bästa för dina tänder

Den enkla lösningen för vitare och friskare tänder

Beconfident erbjuder innovativa produkter för professionell tandblekning och munvård.

Genom att kombinera de senaste forskningsrönen med hälsosamma ingredienser och resultatfokuserad teknik är vårt mål att utveckla produkter som ger dig tydligt märkbara resultat och förbättrad hälsa - för ökat självförtroende.

All produktutveckling sker i Sverige i samarbete med våra världsledande forskningspartners i USA. Alla produkter är testade och godkända av tandläkare.

Över 500 000 människor världen över använder redan våra produkter varje dag och ger dem betyget bra (4,1 av 5 stjärnor).

+77 000 leende kunder

★★★★★

Jag var skeptisk i början, men efter den första veckan kan jag inte tänka mig att gå tillbaka till en vanlig tandborste. Hela mitt hus använder nu elektriska på min rekommendation.

Anne
Helsingborg
★★★★★

Nyborstade tänder hela dagen vilken upplevelse! Tandkrämen var också verkligen super fräsch! Man slipper laddaren på vasken bara ladda var 3 månad.

Michael
Uppsala
★★★★★

Enastående kundservice!
Beställde och fick min vara snabbare än förväntat.Inga komplikationer alls. Jag kommer definitivt tillbak.

Signe
Västerås
★★★★★

Tandborsten är superenkel att använda. Den stängs av automatiskt efter två minuter och talar om för dig när 30 sekunder har gått så att du kan ändra var du borstar. Jag kan tydligt känna att jag borstar noggrannare och att mina tänder är vitare.

Marius
Helsingborg
★★★★★

Jag har verkligen börjat älska min tandborste och tandläkaren berömmer mina tänder. Kan definitivt rekommendera andra Beconfident-produkter

Benjamin
Linköping

Tandborstar

● Sonisk teknik som avlägsnar envisa missfärgningar och plack

● Kliniskt bevisat 62% mindre plack inom 10 dagar

● 3 inställningar för att passa alla behov

● Håller 90 dagar på en laddning!

● Tyst motor i handtaget

● CE-godkänd

KÖP NU

Borsthuvud

● Totalt 1231-1302 borststrån per huvud

● För upp till 90 dagars användning

● DuPont® Tynes Classic borststrån

● För vitare och starkare tänder

● Pedex färgpåminnelse

● 14 borsthål

KÖP NU

Vi hjälper dig att uppnå en hälsosam munhygien

Beconfident erbjuder innovativa produkter inom professionell tandblekning och munvård. Genom att kombinera de senaste forskningsresultaten med hälsosamma ingredienser och resultatfokuserad teknologi är vårt mål att utveckla produkter som ger dig tydligt märkbara resultat och förbättrad hälsa – för ökad självförtroende. All produktutveckling sker i Sverige i samarbete med våra världsledande forskningspartners i USA. Alla produkter är testade och godkända av tandläkare.